Halåå

HejHej. Igår var det premiär på othello! Jag var (och är) sjuk, men jag hade tagit en alvedon så jag kände inget. :O  Idag mår jag inte så bra.. :(  Har feber och är kall men svettas också........ Såå drygt :( Ska typ bara ligga i soffan och vänta på att bli frisk... +o(   Premiären gick bra iaf! Fast vi gjorde lite fel på applåd-tacket, Men det gör inget.
Jag har inte så mycket intressant att skriva om.. Men aja, det kanske inte gör nåt..

Min föredetta kattunge :) Hon blev överkörd av en bil :´(

Halåå- :(

Hej.. våran statistik går neråt... :((  En läsare :(  :`(

Halåå-Ledig!

HejHej! Idag äre fredag fast vi är ju lediga! :D I mitt förra inlägg blev det lite förvirrat.. haha, men aja. Idag ska jag  typ gå på stan (om jag hittar mina pengar..) Och lämna in min mobil, den har typ gått sönder.
Min mobil :)
KRAAM/ Stina ;)
SNÄLLA KOMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALLÅÅ-HEMMAFRÅNSKOLAN

hej!Idag har jag vart hemma från skolan:JAG ÄR SJUK!Men jag har en fråga till er:vad tycker ni att vi ska blogga mer om 
1. vår vardag
2.våran stil
3.lägga in mer foton
4.annat
om du tycker att vi ska blogga om nåt annat än alternativen så kommentera vád det skulle kunna va!Den som kommer på bäst förslag länkar på vår blogg också länkar vi dig/er på msn!


Här kommer en bild påmin katt!Hej då/Ebbaa


Halåå

Hej! Oj jag gjorde fel på mitt inlägg... Det är inte sjuk inlägget som är veckans blogg! det är Glad alla hjärtans dag inläggt. det med jordgubbshjärtat. Så komentera på det om ni vill va me!
Kraam/stainoo

hallå-hura,hurra,hurra...

Grattis storasysterrrrr!!!!!idag så fyller Matilda 16!!Men jag hinner inte skriva så mycke för att snart kommer morfar och ska fira matilda men härkommeren bild på huvudpersonerna ioperan somjag skava me i
:Otello och Destemona

hallåå-sjuuuuuuuuuuuuk

hej!*host*Asså både jag och stina är as förkylda och jag måste dricka massa förkylningsgrejsimojs,bläääh!
Aja men,imorrn så ska man klä ut sig till nåt och jag ska klä ut mig till tant(hahhaa)Och jag har asssatråkitttt så vet nån någon bra blogg????amen nuchattar jag me Jessica min låssassyrraoch här kommer en liten bild på mig och stina!kommentera om du har elr vet nån bra blogg!!!!!KOOOOOOOOMNMNEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNTERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hallåå

hej!jag har inte bloggat på länge för att det har inte gått att logga in på blogg.se:(
Men nog om det idag är det alla hjärtans daaaag!!!!!!!!!!!! Och jag gillar det för att  man får(allafalljag)kort och pengar (avfarmorochfarfar)och lite småpresenter en det dåliga är att jag har blivit lite sjuk,jag har slemmhosta,rethosta,ont i halsen mm.Jag skulle tro att Isa har smittat mig men jag och stina har kommit på en ny grej so vi ska ha i bloggen:att vi ska ha veckans blogg här på bloggen så kommentera om ni vill va me´!men nu åste jag gå.



Glad alla hjärtans dag allihopa!!/ebbaa

Halåå

Hej!! Äntligen är jag på en dator som har åäö!!!! Iaf så ska typ jag bara slappa idag.. Det har varit ganska fullt upp med otello,flyttningen och dansen... Så idag ska jag tare lungt.

ÅÅÅ sööt!

Haha stackarn.. ;)



Kraam/Stainooo



KOMENTERA!!!


Haloo

Hej! ar fortfarande pa den datorn som inte har sista bokstaverna i alfabetet... haha det suger.. men aja. Idag ar det fredag! Och ebba ska sova hos mig!!! =} Way!!! Snart kommer mamma hem och vi ska fika vanilj munkar och ballerina kladdkaka!! mums... Isa har varit sjuk i tva dagar nu... =| Krya pa dig!!!!
 
Och sa ar det alla hjartans dag pa mondag!!
Och, sa ska vi ha lasvecka pa varan skola nasta vecka!!
Och, sa ska vi aka slalom nasta mondag!!!!

KRAMM

/Stainooo



KOMENTERA!!

Haloo } Nytt!

Hej! Nu fick jag skriva haloo ist'llet f;r  hal[[... haha Ska typ g;ra l'xa nu.. =(
Och vi har en header!! Sygg va? Haha Jag ser lite spec ut p[ bilden, men haha den 'r rolig =0





'r inne p[ msn nu, och chattar med EBBA<3 Ska typ inte g;ra n[t mer idag.. Typ andas..
Har inget annat roligt att skriva.. (det andra kanske inte heller va roligt..)

Kramm/ Stina

SN'LLA KOMENTERA!!!!! 


Hal[[-haha

Hej! Nu sitter jag vid en dator som inte har don tre sista bokst'verna i alfabetet. (haha) aa det 'r lite drygt. Jag sitter vid msn, fast ingen 'r inne.. >(
 

Hahah en bild jag gjorde p[ paint... =)


Snygg va! haha

förlåtförlåt-hallåå

hej!vi harinte bloggat på länge men det ä för att vi har inga läsare och har ingen lust att blogga om ingen läser den:( Men kommentera om ni tycker att vi ska sluta blogga elr inte.men idag så har jag varit på min mormors begravningoch sen på operan och jag kanske inte har berättat men våran klass ska va med på operan och hampus jag och lollo ska dansa en egen dans där:)Och sen så skulle vi vilja veta hur man ser hur många läsare ma har och så vill vi ha lite tips hur man kan görabloggen lite roligare och satt man får nåra läsare men vi ar tänkt ha en tävling när vi har fått lite mer läsare och så men jag säger inte mer om det.........  Här får ni en bild!

RSS 2.0