skoolaa

   jag o isa:))





  hehhee jag som ninja..:D





 nu ska vi tp ha nån annan lektion





Dagens låt : ansiktet-äckligt
dagens humör:tp glad och pirrig(för stockholm)
´



nu skulle jag skriva mer men aja björn blir arg(vår ´´fröken´´)


hej då:)/bebbii

tävling!!

heloo!! vi är med i en tävling på hannaoch hanna och inas blogg! man kan vinna en header,länk osv.. hoppas vi vinner!! vi måste verkligen ha en ny header!!:))
vi för jättte längesen....:)

Helloo

Heii!nu är jag frisk!!fattar inte vrf det inte funkade med videofyme det tog tp en timme att ladda upp och sen ba: det är fel på videon!! Mää!! Nån som vet hur man gör det bra?? Det Ksk ä bättre att göra ett youtubekonto??? Får se:))



Hej dååå.:D / bebii


Sjuuuuk!!:((((((((

Hej! Idag är jag sjuk :( vf skulle jag bli det just idag??vi skulle på bio och ha gäster!!! Jag orkar inte skriva mer för jag är så    deprimerad:((.  Hoppas att alla mår bättre än jag!!
Hej då//ebbi

Tråk.

Hejsan:) Har astråkigt nu:( kanske ska prova platta mitt hår snart o se om de blir ngn skillnad..:D
hahah en tårta:D
aaa c:
lite random bilder från:http://weheartit.com/ .
HejdåE//stina

Svar kommer snart!

Hejhej:) Idag var typ jobbigaste dagen ever... Fisk till lunch, Matteprov, och längdskidor...:/ Längtar tills imorrn, då blire dans!;D Dom som nt vet så dansar jag (såklart INTE pardans..) Jazz, balett:/ och Modernt, de ä tp nå spec grej som jag inte orkar förklara.... Snart kommer svaren till våran lilla frågestund:) Hoppas det kommer fler kommentarer, men vi får ju inte vänta så himla länge. :) Aajjjaa nu ska jag tp plocka bort i köket, har inte så mkt att skriva ändå! ÄR DET BARA FEL PÅ VÅRAT BLOGG.SE ELR? KAN JU INTE LÄGGA UPP BILDER ;OOOOOOO byee;* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RSS 2.0